Kategorier

53. Kompressorer

Essö Rental har ett brett utbud av kompressorer. Behöver du hyra en kompressor över dagen eller ska du hyra en kompressor en längre tid? Kontakta Essö Rental i Sundsvall så hittar rätt kompressor för ditt ändamål

Beskrivning
Kompressor, Kaeser M125 Kompressor, Kaeser M125 Läs mer

Kompressor, Kaeser M125

Lätt att transportera, kompakt för byggplatsen och kraftfull på sina många tillämpningsområden – så presenterar sig den nya mobila byggkompressorn M125 från tryckluftsspecialisten Kaeser Kompressorer.

Den största fördelen med M125 är – förutom det kompakta formatet och den låga släplasten – de nya möjligheterna för tryckluftsarbeten. Tack vare steglös och dynamisk reglering av tryck och flöde kan en och samma anläggning alltid drivas mellan 7 och 14bar. Så du behöver inte bestämma dig för en fast trycknivå. Det maximala flödet anpassas också automatiskt efter den tryckinställning som valts. Universalkompressorn är perfekt för arbeten med hammare vid 7bar med 11,5m³/min eller för kabelblåsning vid 12bar med 10,7m³/min. Vid ett maxtryck på 14bar finns fortfarande nästan 10m³/min tillgängligt.

M125-kompressorerna lämpar sig utmärkt för användning inom miljözoner eftersom kraftpaketen är utrustade med Deutz-motorer och har som standard alltid dieselpartikelfilter med låga avgaser. Dessa är certifierade enligt avgasklass IV och senaste versionen av Tier4. Energisparfläkten sparar upp till 6% av dieselförbrukningen.

Den integrerade anläggningsstyrningen Sigma Control Mobil möjliggör en bekväm och enkel styrning av kompressorn med hjälp av piltangenter. Den visar driftdata och informerar om när det är dags för nästa underhåll.

Dessutom kan M125 utrustas med generator. Den generatoreffekt som kan levereras är 13kVA. Även här briljerar styrningen Sigma Control Mobil med den dynamiska luftmängdsregleringen och maximerar tryckluftsmängderna beroende på hur mycket ström som behövs.

Den lutande inbyggda tryckluftsefterkylaren optimerar inte bara kvaliteten på tryckluften, utan förhindrar också att kompressorn fryser på vintern. Utöver varianterna som kan köras på vägar finns även ett stationärt utförande i programmet.

Skriv ut produktsida »

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.